Ευρώπη

«Τελειώνει» του Στέφαν Γιόβιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα είναι ο Στέφαν Γιόβιτς!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportske.net», ο 31χρονος γκαρντ φέρεται να βρίσκεται μία «ανάσα» από την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Σέρβος είναι πολύ καλά σωματικά και μπορεί να μπει κατευθείαν στην ομάδα του Βελιγραδίου και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η πρώτη θητεία του Γιόβιτς στον Ερυθρό Αστέρα ήταν την τριετία 2014-17.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος έρχεται από ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν. Οι «πράσινοι» τον απέκτησαν στα μισά της χρονιάς, αλλά εξαιτίας των συχνών τραυματισμών του η προσφορά του ήταν σχεδόν μηδαμινή. Για τον λόγο αυτό, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εφόσον η υπόθεση έχει αίσιο τέλος και ο Γιόβιτς επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου εκεί θα βρει και τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον οποίο συνυπήρξε στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x