Ο Στεν τόνισε πως δεν είναι εύκολο να νικήσει κάποια ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο και πως πήραν μια νίκη που τους κάνει ανταγωνιστικούς στον όμιλο. Ξεκαθάρισε πως πίστευαν στο διπλό, αλλιώς δε θα «γύρναγαν» το ματς.
Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο για τον καθένα να νικήσει σε αυτό το γήπεδο. Ξεκινήσαμε άσχημα, ίσως σεβαστήκαμε περισσότερο απ’ ότι έπρεπε τον Άρη, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο αρχίσαμε να παίζουμε και κυρίως να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να σταθούμε ανταγωνιστικά.
Έτσι είναι το μπάσκετ, αποκτήσαμε το μομέντουμ κι εκεί αποκτήσαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Συν τοις άλλοις, βάλαμε σουτ τα οποία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση».
Ρωτήθηκε αν πίστευε ποτέ ότι η Κατάγια θα μπορούσε να νικήσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και απάντησε: «Είναι μεγάλη νίκη για την Κατάγια και για το φινλανδικό μπάσκετ, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα επιστρέφαμε από τον αγώνα αυτό μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες το πίστεψαν και αυτό το έδειξαν στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα και πήραν μια σπουδαία νίκη».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






