Ευρώπη

Στη διάθεση του Μπαρτζώκα ο Σβεντ!

Στις προπονήσεις της Χίμκι μπήκε το μεγάλο της αστέρι, Αλεξέι Σβεντ, ύστερα από την άδεια που είχε λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική Ρωσίας.

Μπήκε και το… υπερόπλο της Χίμκι!

Ο Αλεξέι Σβεντ πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή προπόνηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ύστερα από την άδεια που είχε λόγω της συμμετοχής του με την εθνική Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ.

Το ίδιο έκανε και ο άλλος διεθνής με την «αρκούδα», Αντρέι Ζούμπκοφ, ενώ κανονικά γυμνάζεται και ο νεοαποκτηθείς Τόμας Ρόμπινσον, καθώς διευθετήθηκε το πρόβλημα που είχε με τη βίζα του.

«Μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ, πέρασα μία εβδομάδα στη Μόσχα, όπου έκανα πολλά πράγματα. Ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, έφαγα και έκανα βόλτες στην πόλη. Νιώθω πολύ καλά και δεν με ενοχλεί πλέον το πόδι μου. Φυσικά, στο Ευρωμπάσκετ ήταν δύσκολα, αφού δώσαμε εννιά ματς σε 15 ημέρες, αλλά μετά τη διακοπή θα συνεχίσω κανονικά την προετοιμασία μου με την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, μάθαινα τα πάντα για την Χίμκι, καθώς μιλούσα με τους παίκτες. Ωστόσο, δεν έχει σημασία να κρίνεις τα αποτελέσματα των φιλικών. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και θα πρέπει να βρούμε την αμοιβαία κατανόηση», ήταν τα λόγια του Σβεντ στην ιστοσελίδα της ομάδας.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x