Ευρώπη

Στη «Γαλατά» ο Κρστιτς

Κάτοικος Κωνσταντινούπολης θα παραμείνει ο Νέναντ Κρστιτς, αφού συμφώνησε την ερχόμενη σεζόν να αφήσει την Εφές και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Θετική ήτανε η απάντηση του Νέναντ Κρστιτς στην ομάδα της Γαλατασαράι για να ενταχθεί στο δυναμικό της, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Σέρβος σέντερ, βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη από το 2014 για χάρη της Αναντολού Εφές, στην οποία αγωνίστηκε το πρώτο χρόνο καθώς τον δεύτερο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Ωστόσο, τη σεζόν 2014-15 όπου εμφανίστηκε με τη φανέλα της Εφές, μέτρησε 12.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στη τούρκικη λίγκα, ενώ στην Ευρωλίγκα σημείωσε 12.8 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 19 παιχνίδια.

Ο 32χρονος σέντερ, πριν βρεθεί στο ρόστερ της Αναντολού, είχε περάσει από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2011, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα της VTB League.

Επίσης, έχει αγωνιστεί και με ομάδες του ΝΒΑ, όπως είναι οι Θάντερ και οι Σέλτικς, με τις οποίες είχε μέσο όρο 10.0 πόντους και 5.4 ριμπάουντ σε 419 παιχνίδια συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x