Ευρώπη

Στην Ομπραντόιρο ο Βασιλειάδης

Σε συμφωνία με την ισπανική Ομπραντόιρο ήρθε ο Κώστας Βασιλειάδης, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στην Ισπανία για τον Κώστα Βασιλειάδη. Ο 32χρονος γκαρντ, του οποίου η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά μετά τον χθεσινό αποκλεισμό από τη συνέχεια των πλέι οφ της Basket League από την ΑΕΚ, συμφώνησε με μία παλιά του γνώριμη, την Ομπραντόιρο και θα αγωνιστεί σε αυτή ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Βασιλειάδης, είχε παίξει στην Ομπραντόιρο την περίοδο 2009/10 και οι διοικούντες την ομάδα τον κάλεσαν εσπευσμένα για να βοηθήσει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στη μάχη που δίνει η ομάδα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο εν λόγω… αγώνας, έχει γίνει δύσκολος μετά τον τραυματισμό του Πολωνού, Ανταμ Βατσίνσκι.

Η ισπανικά ομάδα είναι τρίτη από το τέλος με 8 νίκες, ισοβαθμεί με την προτελευταία Εστουντιάντες, ενώ ουραγός είναι η Χιπουσκόα με 5 ροζ φύλλα και ουσιαστικά οι δύο ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τη δεύτερη θέση του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x