Ευρώπη

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς

Παρά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα στην αγορά των προπονητών και μάλιστα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Η θητεία του στον Παναθηναϊκό δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στο «τριφύλλι», αλλά όπως θα περίμενε και ο ίδιος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να αποχωρήσει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο νεαρός τεχνικός πλέον είναι χωρίς σύλλογο –βρίσκεται φυσικά κανονικά στα ηνία της εθνικής Σερβίας- και ήδη εξετάζεται από ομάδες προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι τους. Σύμφωνα με το «sportando», η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται πολύ σοβαρά να απευθυνθεί στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, αν και εφόσον ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν συνεχίσει στον πάγκο των Βαυαρών.

Ο έμπειρος Σέρβος προπονητής έχει συμβόλαιο για ακόμα μία χρονιά, αλλά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπάμπεργκ δεν είναι σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει και για αυτό το λόγο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξετάζεται πολύ σοβαρά. Παρ’ όλα αυτά δεν παίζει μόνος του, αφού και ο Σίτο Αλόνσο βρίσκεται στη λίστα των Γερμανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x