Ευρώπη

Η Σερβία… καλεί τον γιο του Στογιάκοβιτς!

Προσπάθεια να πείσει τον Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιο του Πέτζα, να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σερβίας, κάνει η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας!

Τα χνάρια του σπουδαίου πατέρα του φαίνεται να ακολουθεί και μάλιστα να είναι σε καλό… δρόμο κιόλας ο Αντρέι Στογιάκοβιτς.

Ο 18χρονος γιος του άλλοτε «δικού μας» παιδιού, Πέτζα, διαπρέπει στο γυμνασιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, έχοντας ήδη στα χέρια του πολλές προτάσεις από διάφορα και φημισμένα κολέγια της χώρας. Στη δεύτερη του χρονιά, είχε κατά μέσο όρο κοντά στους 25 πόντους.

Ο Αντρέι είναι γεννημένος το 2004 στην Καλιφόρνια και έχει ύψος κοντά στα 2,00μ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mozzartsport» δεν είναι μόνο τα αμερικανικά κολέγια που παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα, η ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας έχει στα… ραντάρ της τον γιο του Πέτζα. Συγκεκριμένα, οι Σέρβοι θα κάνουν προσπάθεια να πείσουν τον 18χρονο να επιλέξει την εθνική ομάδα της χώρας τους, όπου ο πατέρας του με τους «Πλάβι» έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παρελθόν.

Μέχρι στιγμής, ο Αντρέι δεν έχει επιλέξει το που θέλει να αγωνιστεί σε εθνικό επίπεδο, καθώς μπορεί να επιλέξει ακόμη και την Ελλάδα, λόγω της καταγωγής της μητέρας του, Αλέκας Καμηλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x