Συνεχίζονται οι προβληματικές εμφανίσεις για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε με 87-80 στην Ανδόρα από την τοπική ομάδα, που είχε σε πολύ καλή μέρα τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο 24χρονος φόργουορντ είχε 12 πόντους (4/5 βολές, 4/5 δίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 τάπες και 2 λάθη σε 18:25. Ο Ντέιβιντ Γέλινεκ με 18 και ο Άντριου Αλμπισί με 15 πόντους ήταν επίσης εξαιρετικοί. Ο Άντε Τόμιτς με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ διασώθηκε από την «Μπάρτσα», που έπαιξε ξανά χωρίς τον ασθενή Στράτο Περπέρογλου και υπέστη την τρίτη της ήττα.
Σταθερά μόνη στην κορυφή η Ρεάλ, δεν «σκόνταψε» ούτε στο Μπιλμπάο απέναντι στους μαχητικούς Βάσκους, 85-77. Ο Γκουστάβο Αγιόν είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, 13 πόντους πρόσθεσε ο Άντονι Ράντολφ και 12 ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σέρχιο Γιουλ δεν αγωνίστηκε, όπως είχε συμβεί και κόντρα στη Ζαλγκίρις.
Η Μπασκόνια παρότι δυσκολεύτηκε επιβλήθηκε 82-77 της Εστουντιάντες στη Βιτόρια με τον Ροντρίγκ Μπομπουά σε τρομερή βραδιά να έχει 31 πόντους.
Αναλυτικά η δωδέκατη αγωνιστική:
Σάββατο 10/12
Μάλαγα-Βαλένθια 83-91
Κυριακή 11/12
Μπανταλόνα-Μπέτις 88-94
Γκραν Κανάρια-Σαραγόσα 86-82
Τενερίφη-Μούρθια
Φουενλαμπράδα-Μανρέσα 84-64
Μπασκόνια-Εστουντιάντες 82-77
Ανδόρα-Μπαρτσελόνα 87-80
Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης 77-85
Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






