Με πέντε παίκτες να είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάμπεργκ νίκησε 88-73 τη Μιτελντόιτσερ, για να κάνει το 4/4 στο πρωτάθλημα Γερμανίας.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις, που δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκο Ζήση, ήταν οι Ρούμπιτ και Γέλοβατς με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, με τον Κουλμπόκα να είχε 14 και τον Ράις να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 12 ασίστ.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νόβακ με 20 πόντους, ενώ καλός ήταν και ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας, Τρέβορ Ρέλεφορντ, με 13.
Τα δεκάλεπτα: 24-15, 40-33, 63-57, 88-73
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






