Ευρώπη

Σχίζας: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα παρά την ήττα»

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Άρη από τη λιθουανική Γουλβς ο Σταύρος Σχίζας εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας.

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας εξέφρασε ο Σταύρος Σχίζας σε δηλώσεις του μετά το ματς του Άρη με τη Γουλβς, παρά την ήττα και τον αποκλεισμό.

Ο άσος των κίτρινων παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν αλλά και το γεγονός ότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και μάλιστα πολλά .

Αναλυτικά…

Για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα του Άρη:


“Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Τα δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν. Κάποια λάθη όμως διορθώνονται εύκολα. Η συνέχεια θα είναι θετική για αυτό το γκρουπ”.

Για τη διαιτησία:

“Δεν θέλω να σχολιάσω… Η διαιτησία ίσως ήταν αυστηρή αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε. Το χρειαζόμαστε”.

Για τη Γουλβς και τα θετικά που κρατάει ο Άρης:

“Είναι μία καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας. Προσπαθούμε να βάλουμε τους… νέους στο κλίμα, να τους εξηγήσουμε τι γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και σε βάθος χρόνου θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x