Ευρώπη

«Τα ‘ριξε» στον Πεδουλάκη ο Μπόγκατσεφ!

Στο αποτυχημένο «πείραμα» με την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη και όχι τόσο στους χειρισμούς του Εβγκένι Πασούτιν, απέδωσε την κακή χρονιά της Ούνιξ Καζάν ο πρόεδρός της, Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

Σαφώς μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κακή χρονιά της Ούνιξ φέτος αναλογεί στον Αργύρη Πεδουλάκη, παρά στον Εβγκένι Πασούτιν, σύμφωνα όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε πως ο Ρώσος κόουτς θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο.

«Ο Εβγκένι Πασούτιν θα παραμείνει προπονητής της ομάδας, αφού είχαμε υπογράψει δύο χρόνια συμβόλαιο. Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και από τις δύο πλευρές, αλλά θα ήταν λάθος από την πλευρά μας να την ενεργοποιήσουμε. Δυστυχώς δεν πήγαν όλα με την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Έτσι, δεν φταίει ο Πασούτιν αφού δεν ήταν καν στην ομάδα εκείνη την περίοδο. Ο Πασούτιν ήρθε το Νοέμβριο και δεν μπορώ να πω πως όλα πήγαν ιδανικά. Θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Γι’ αυτό δεν τον αλλάζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x