Ευρώπη

Ταβάρες για το μέλλον του: «Συνεχίζουμε να μιλάμε με τη Ρεάλ, αμα μείνω θα είμαι ευχαριστημένος»

Ο Έντι Ταβάρες μίλησε σε ισπανικό Μέσο για το μέλλον του, τονίζοντας πως ακόμη συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ και πως θα είναι ευχαριστημένος αν μείνει.

Aπαντήσεις όσον αφορά το μέλλον του κλήθηκε να δώσει ο Έντι Ταβάρες, μιλώντας σε ισπανικό Μέσο κατά τη διάρκεια της media day του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρ (07/03, 21:45).

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, για τον οποίο έχουν αναφέρει δημοσιεύματα πως έχει υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις για τη «βασίλισσα», τόνισε πως ακόμη μιλάει με τους Μαδριλένους, αλλά και ότι θα είναι ευχαριστημένος αν πράγματι μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε(το συμβόλαιο), ψάχνοντας τις καλύτερες επιλογές και για τις δύο πλευρές. Αν μείνω εδώ θα είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα με την ομάδα και να μην σκέφτομαι πολύ σχετικά με αυτό», είπε ο Ταβάρες επί του θέματος.

Θυμίζουμε πως ο Ταβάρες έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR. Φέτος, μετράει 10,1 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,6 τάπες ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x