Ευρώπη

Τάιους: «Μπλατ και Σφαιρόπουλος είναι οι καλύτεροι προπονητές που έχω συνεργαστεί»

Με τους Ντέιβιντ Μπλατ και Γιάννη Σφαιρόπουλο είχε την καλύτερη συνεργασία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άλεξ Τάιους.

Τα καλύτερα λόγια είπε ο Άλεξ Τάιους για τους Ντέιβιντ Μπλατ και Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν, τόνισε πως με τους δύο συγκεκριμένους προπονητές είχε την καλύτερη συνεργασία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει… κακία που δεν έμεινε στην «ομάδα του λαού».

«Δεν είμαι απογοητευμένος με την αποχώρησή μου από τη Μακάμπι, καθώς εδώ μιλάμε για δουλειά. Μάλλον, δεν είχαν αρκετά χρήματα για να μου τα δώσουν. Σίγουρα για εκείνους, το οικονομικό σκέλος παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν με ήθελαν τόσο, όσο τους ήθελα εγώ», δήλωσε αρχικά ο Άλεξ Τάιους στην ιστοσελίδα «one.co.il».

Σε ερώτηση για τον καλύτερο προπονητή που έχει συνεργαστεί στην «ομάδα του λαού»: «Σίγουρα οι Μπλατ και Σφαιρόπουλος ήταν οι καλύτεροι, ενώ μου άρεσε και ο Γκούντες. Κατά τη γνώμη μου, ο Γκάι είχε μεγάλη ευκαιρία στη Μακάμπι. Όλοι οι προπονητές ήταν διαφορετικοί. Μου άρεσε η ανθρώπινη προσέγγιση που είχε ο Σπάχια στους παίκτες, ο Σφαιρόπουλος είναι εξαιρετικός στο να σου δίνει κίνητρο. Ο Μπλατ ήταν εξαιρετικός στην επικοινωνία, ειδικά με τους Αμερικανούς, ενώ έδινε σε όλους να καταλάβουν τις δυνατότητές τους. Δεν είχα κάποιον κακό προπονητή στη Μακάμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x