Ευρώπη

Ταξιδεύει στις ΗΠΑ για το ντραφτ ο Μαρίνκοβιτς

Για μία θέση στην επιλογή του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ θα παλέψει ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Βαλίτσες για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ετοιμάζει ο Βάνια Μαρίνκοβιτς!

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (19/6) στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει μέρος στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Μάλιστα, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του 22χρονου ώστε να λάβει μέρος στη διαδικασία, που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου, καθώς βρίσκεται ακριβώς στο ηλικιακό όριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketballsphere.com», ήδη ορισμένες ομάδες του «μαγικού κόσμου» ενδιαφέρονται για τον Μαρίνκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται επαγγελματικά στην Παρτίζαν από το 2013.

Φέτος, ο 22χρονος γκαρντ είχε κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην Αδριατική λίγκα, ενώ αντίστοιχα στο Eurocup μέτρησε 124 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες.

Το συμβόλαιό του με την Παρτίζαν λήγει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει ένα σχετικό buyout που είναι ύψους περίπου 300.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x