Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά λύγισε την Τενερίφη με ήρωα Γιουλ η Ρεάλ Μαδρίτης!
Η «βασίλισσα» είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος της, όμως είδε την αντίπαλό της να επιστρέφει στην τέταρτη περίοδο και να περνά μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα, πριν έρθει ο Σέρχιο Γιουλ, για να της χαρίσει τη νίκη με 71-70 με buzzer-beater του!
Η Τενερίφη ήταν ανταγωνιστική από την πρώτη περίοδο, ενώ παρότι βρέθηκε πίσω με διψήφιες διαφορές στο τρίτο δεκάλεπτο, επέστρεψε και διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη, πριν ηττηθεί για να πέσει στο 6-3. Από την άλλη, η Ρεάλ βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-1 και παρέμεινε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, πριν τεθεί αντιμέτωπη με την Μπασκόνια (11/12, 22:00), για την Ευρωλίγκα.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χεζόνια (17π), ενώ ο Γιουλ είχε 11 πόντους μαζί με 2 ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Φαν Μπεκ (15π) και Φερνάντεθ (14π).
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 25-33, 48-49, 70-71.
?OH, CAPITAN, MI CAPITAN!
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) December 7, 2025
?? @23Llull pic.twitter.com/jBS3ntLIPN
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






