Στους φίλους της Ανδόρρα, αλλά και του ισπανικού πρωταθλήματος συστήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι το θέαμα και γι’ αυτό είναι έτοιμος να το προσφέρει… απλόχερα.
«Δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να τα δείξω στο γήπεδο. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει και γι’ αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα μου. Ξέρω πως οι φίλαθλοι αγαπούν το θέαμα. Έρχονται στο γήπεδο για να δουν μπάσκετ αλλά απολαμβάνουν αυτές τις φάσεις που βγάζω. Είναι ένας τρόπος για να συστηθώ στο κοινό του ισπανικού πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύγκριση που γίνεται με τον αδερφό του, Γιάννη:
«Παίζουμε και οι δύο σκληρά. Μας αρέσει να καρφώνουμε. Κάνουμε πολλές φορές τις ίδιες γκριμάτσες μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αρκετές ομοιότητες με τον αδερφό μου αλλά νομίζω πως όλοι μας συγκρίνουν γιατί έχουμε το ίδιο επώνυμο. Εδώ έχω βρει μια καλή ομάδα, εξαιρετικούς συμπαίκτες και πάρα πολύ κλίμα. Πρώτος στόχος μας είναι να παίξουμε στο Final 8 του Κυπέλλου και στη συνέχεια να μπούμε στα playoffs».
?? @Thanasis_ante43 se presenta: "Me gusta que la gente disfrute viendo baloncesto" pic.twitter.com/KJen9MgIjQ
— Liga Endesa (@ACBCOM) September 7, 2016
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






