Ευρώπη

Θα… ξανασκεφτεί την απόσυρση ο Κιριλένκο

Το καλοκαίρι αναμένεται να αποφασίσει ο Αντρέι Κιριλένκο για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν υπήρχε η φήμη πως ο Αντρέι Κιριλένκο θα μπει «αντίο» στα παρκέ μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, η φήμη αυτή ενισχύθηκε από τη μέρα που δεν κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Όμως, ένας δημοσιογράφος του ESPN επικοινώνησε με τον «ΑΚ 47», ο οποίος του τόνισε πως ακόμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν θα σταματήσει το μπάσκετ, λέγοντας πως αυτό θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

«Είναι μία πιθανότητα, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Θα το σκεφτώ περισσότερο στο καλοκαίρι», ήταν η απάντηση του Κιριλένκο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x