Ευρώπη

Θέλουν Πολ Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια

Στη λίστα των Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια φέρεται να βρίσκεται ο Μπράντον Πολ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Σπερς.

Σειρήνες από την Ευρώπη ακούει ξανά ο Μπράντον Πολ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Σπερς και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Η ομάδα του Σαν Αντόνιο έλυσε το συμβόλαιο του 27χρονου γκαρντ πριν την 1η Αυγούστου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αναγκασμένη να το κάνει εγγυημένο, έναντι 1,37 εκατ. δολαρίων.

Ο Πολ μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι στα «σπιρούνια», προερχόμενος από την Αναντολού Εφές, όπου σε 64 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 2,3 πόντους και 1,1 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x