Ευρώπη

Τιμήθηκαν οι Τούρκογλου και Τουντσερί

Στους Χέντο Τούρκογλου και Κερέμ Τουντσερί για την πολυετή προσφορά τους στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, βράβευσε η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, λίγο πριν το τζάμπολ του φιλικού με την Ελλάδα.

Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» λίγο πριν το τζάμπολ του φιλικού της Εθνικής με την Τουρκία. Η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας τίμησε για την προσφορά πολυετή προσφορά τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τους Χέντο Τούρκογλου και Κερέμ Τουντσερί.

Ο πρώτος, ο οποίος έχει κάνει μία πλούσια καριέρα στο NBA, φόρεσε 309 φορές το εθνόσημο, πετυχαίνοντας 3475 πόντους, ενώ ο δεύτερος, αντίστοιχα μέτρησε 311 συμμετοχές τις οποίες συνόδευσε με 1991 πόντους.

Η προσφορά των Τούρκογλου και Τουντσερί στην εθνική ομάδα της Τουρκίας άρχισε το μακρινό 1994, για την U16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x