Ευρώπη

Τιμωρία λόγω… εθνικής για Τάιους

«Καμπάνα» για τον Άλεξ Τάιους. Ο 26χρονος σέντερ τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Ισραήλ, διότι απουσίασε στους προκριματικούς αγώνες της εθνικής της χώρας. Πληρώνει και πρόστιμο!

Βαριά «καμπάνα» επιφύλασσε στον Άλεξ Τάιους η ισραηλινή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, λόγω της απουσίας του από τους προκριματικούς αγώνες της εθνικής για το EuroBasket 2015.

Συγκεκριμένα, στον 26χρονο σέντερ επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα εν’ όψει της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 6.210 ευρώ!

Παρόλα αυτά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του κατόρθωσε να πάρει την πρώτη θέση του Β’ γκρουπ και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στον Τάιους, ολοκλήρωσε πέρυσι μια εκπληκτική σεζόν για τον ίδιο με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρωλίγκας.

Υπενθυμίζεται πως κατά μέσο όρο σκόραρε 7.7 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x