Ευρώπη

Το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού «χάλασε» τα σχέδια της Αρμάνι για τον Τζέιμς

Πρώτος στη λίστα της Αρμάνι ήταν ο Μάικ Τζέιμς, αλλά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, η περίπτωση του Αμερικανού φαίνεται να απομακρύνεται για τους Μιλανέζους.

Τα σχέδια της Αρμάνι «χάλασε» η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketinside.com», οι Μιλανέζοι είχαν θέσει ως προτεραιότητα αυτό το καλοκαίρι την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, αλλά όπως φαίνεται θα μείνουν με τη… χαρά.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, πριν από καιρό οι Ιταλοί έκαναν ήδη μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει», καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος, αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x