Ευρώπη

Το σήκωσε η Σαλόν στη Γαλλία!

Χάρη σε ένα καταιγιστικό τέταρτο δεκάλεπτο, η Σαλόν επικράτησε 74-65 της Στρασμπούρ και με 3-2 νίκες, κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας μετά το 2012, που είναι και το δεύτερο της ιστορίας της!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αφού πήρε… φωτιά στην περιφέρεια, στην τέταρτη περίοδο, η Σαλόν επιβλήθηκε 74-65 της Στρασμπούρ, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-2 στους τελικούς και να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα Γαλλίας της ιστορίας της, μετά από εκείνο του 2012.

Με 11/20 τρίποντα τελείωσαν την αναμέτρηση οι νικητές, που είχαν πρώτους σκόρερ τους Ενζελί και Κλαρκ με 14 πόντους ο καθένας, με τον δεύτερο να μαζεύει και 10 ριμπάουντ, ενώ άλλους 11 πόντους πρόσθεσε ο πρώην παίκτης των Κολοσσού Ρόδου και Ικάρου Χαλκίδας, Λανς Χάρις.

Από την ομάδα του Βενσάν Κολέ, ξεχώρισε ο Λακόμπ με 15 πόντους, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Φρανκ Ντιλίκινα, καθώς αγωνίστηκε για 24 λεπτά και είχε 9 πόντους, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ήταν στις ΗΠΑ και στο ντραφτ του ΝΒΑ, όπου επιλέχθηκε στο νούμερο «8» από τους Νικς!

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 34-32, 46-47, 74-65


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x