Υποτάχθηκε στην ασταμάτητη Τόφας η Εφές!
Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 77-70, πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή (13/12, 19:30) για την Ευρωλίγκα, ενώ από πλευράς τους οι γηπεδούχοι έδωσαν συνέχεια στην εξαιρετική τους πορεία, παραμένοντας αήττητοι (9-0) στο τούρκικο πρωτάθλημα!
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ριντ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τους Σαϊμπίρ (16π, 7 ριμπ) και Πέρεζ (15π).
Από την άλλη, για την Εφές, η οποία μετά την ήττα της από τη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα, έπεσε στο 7-2 στο εγχώριο πρωτάθλημά της, ξεχώρισαν οι Νουόρα (17π, 6 ριμπ) και Μπράιαντ (16π), ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Σέιν Λάρκιν.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 39-40, 59-54, 77-70
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






