Ευρώπη

Τομάσεβιτς: «Δεν θα έρθει το… τέλος του κόσμου, εάν δεν πάει στο Παγκόσμιο η Σερβία»

Την απόλυτη στήριξή του στην εθνική ομάδα της Σερβίας εξέφρασε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος για τη διάκριση στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

«Ασπίδα προστασίας» στην εθνική ομάδα της Σερβίας και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ύψωσε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος παίκτης, μεταξύ άλλων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, τόνισε πως δεν θα ήταν… καταστροφή να μην προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ θα διακριθεί σημαντικά.

«Όλοι θα πρέπει να πιστέψουμε και να στηρίζουμε με θετική ενέργεια. Δεν θα έρθει και το… τέλος του κόσμου, εάν δεν πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν πιο χρήσιμο να αναλύσουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο στο μπάσκετ αυτό. Το ίδιο είδαμε και στο πόλο, όπου οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά θα ήταν καλύτερο να δούμε τι γίνεται και να δούμε τι χρειάζεται. Το μπάτζετ της ομοσπονδίας μας είναι μικρότερο από αυτό των Ισραήλ, Ουγγαρίας ή άλλων εθνικών ομάδων που δεν βλέπουμε στον μπασκετικό… χάρτη», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς στο «TV Prva» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσεχές Ευρωμπάσκετ:

«Αυτή την στιγμή, όλοι από τις πολυθρόνες τους έχουν… σταυρώσει τον κόουτς Πέσιτς, την ομοσπονδία και τους παίκτες. Για εκείνους είναι ακόμη πιο δύσκολο. Εάν θέλουμε λεγόμαστε χώρα που αγαπάει το μπάσκετ, θα πρέπει να τους δώσουμε τη μάξιμουμ στήριξη. Τα προκριματικά συνεχίζονται και στη συνέχεια έχουμε το Ευρωμπάσκετ, όπου πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη κατάσταση τότε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x