Ευρώπη

Τρινκιέρι: «Θα γράψω στο βιβλίο μου για τους Σπανούλη και Ζήση»

Οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης είναι από τους παίκτες που έχουν σημαδέψει τη ζωή του Αντρέα Τρινκιέρι, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας του.

Μέλι έσταζε για τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «basketuniverso.it», όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως οι δύο Έλληνες παίκτες έχουν σημαδέψει τη ζωή του και θα έχουν ξεχωριστό κομμάτι στο βιβλίο που θα γράψει στο μέλλον.

«Είμαι περήφανος με τον τρόπο που έπαιξε, βελτιώθηκε και είναι από τους παίκτες που σημάδεψαν την καριέρα μου. Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε ένα κεφάλαιο στο βιβλίο που θα γράψω. Όπως, οι Σπανούλης, Ζήσης, Γουαναμέικερ, Ματσαρίνο, άνθρωποι οι οποίοι για διάφορους λόγους σημάδεψαν τη ζωή μου», απάντησε ο Αντρέα Τρινκιέρι σε ερώτηση για την πρόοδο του Νικολό Μέλι.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής ερωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στην Μπάμπεργκ: «Νομίζω, ότι θα παραμείνω στη Γερμανία» και τέλος, για τον ποιο παίκτη θα έπαιρνε μαζί του εάν έφευγε:

«Κοιτάξτε, δεν θέλω να αδικήσω κάποιον, γιατί είναι ομαδικό το άθλημα. Ο καθένας από τους παίκτες είχε το δικό του σημαντικό ρόλο, σε διάφορες καταστάσεις, φέτος, γι’ αυτό δεν πρόκειται να κάνω τέτοιο λάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x