Ευρώπη

Δεν θα πάει τον Πάνγκος στα δικαστήρια η ΤΣΣΚΑ!

Η ΤΣΣΚΑ πήρε την απόφαση να μην προσφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει αποζημίωση από τον Κέβιν Πάνγκος.

Διάθεση να μην… τραβήξει περισσότερο την υπόθεση του Κέβιν Πάνγκος πήρε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η «ομάδα του στρατού» αποφάσισε να μην προσφύγει στα δικαστήρια (και συγκεκριμένα στο ΒΑΤ) για να διεκδικήσει αποζημίωση από τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος έλυσε μονομερώς το συμβόλαιό του και υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ΤΣΣΚΑ έλαβε υπόψη της διάφορες παραμέτρους και γι’ αυτό δεν θα προσφύγει τελικά. Συγκεκριμένα, ο Πάνγκος υπέγραψε μεν με την ομάδα, ωστόσο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου δεν ταξίδεψε ποτέ για τη Μόσχα. Έτσι, δεν ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του, αφού δεν πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα, ο Καναδός έδειξε καλή διάθεση αρχικά για τη μετακίνησή του στην ΤΣΣΚΑ, καθώς έλυσε μόνος του το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς. Για τα όλα τα παραπάνω, λοιπόν, η διοίκηση της «ομάδα του στρατού» δεν θα πάει τον παίκτη στα δικαστήρια.

Από ‘κει και πέρα, όμως, δεν ισχύει το ίδιο για την περίπτωση του Γιοχάνες Φόιγκτμαν. Ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ είχε συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23. Ωστόσο, οικιοθελώς το «έσπασε» και στη συνέχεια υπέγραψε και εκείνος στην Αρμάνι Μιλάνο. Για το συγκεκριμένο θέμα, η ΤΣΣΚΑ έχει προσφύγει στο ΒΑΤ διεκδικώντας αποζημίωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x