Ευρώπη

Σταμάτησε το μπάσκετ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ο Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Την απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 37 ετών, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, πήρε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νικίτα Κουρμπάνοφ.

Ένας… κεραυνός έπεσε αιφνίδια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, σε ηλικία 37 ετών.

Στη λυτή της ανακοίνωση, η «ομάδα του στρατού» δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες αναφορικά με την απόφαση του έμπειρου Ρώσου φόργουορντ, τονίζοντας όμως πως καμία από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να μπει σε περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ παράλληλα ζητά από όλους να σεβαστούν την προσωπική ζωή του παίκτη.

Ο Κουρμπάνοφ ήταν μέχρι πρότινος αρχηγός στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα φορώντας τη φανέλα της έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Ξεκίνησε την επαγγελματική διαδρομή στην «ομάδα του στρατού» το 2004 και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (2012/13), Ούνιξ Καζάν (2013/14) και Λοκομοτίβ Κουμπάν (2014/15), για να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ το 2015 έως και σήμερα.

Φέτος, ο έμπειρος φόργουορντ πρόλαβε να αγωνιστεί σε συνολικά επτά ματς σε VTB League και Σούπερ Καπ, έχοντας κατά μέσο όρο 5 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x