Ευρώπη

Πέρασε από τη Χαϊδελβέργη πριν τον Ολυμπιακό η Άλμπα

Η Άλμπα έκανε το καθήκον της απέναντι στη Χαϊδελβέργη (86-94) και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση με την Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη.

Έκανε το καθήκον της και πέρασε από την έδρα της Χαϊδελβέργης η Άλμπα (86-94), πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Παράλληλα, με αυτή τη νίκη, οι Βερολινέζοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 16-1.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου, με σκορ 18-15, ενώ οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με την Άλμπα στο +6 (34-40). Το σύνολο του Ισραέλ Γκονθάλεθ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 66-56. Και μπορεί στο φινάλε της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι να έφεραν τη διαφορά στο -6, ωστόσο η ομάδα της πρωτεύουσας διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμά της και πήρε τη νίκη με 94-86.

Εξαιρετική εμφάνιση του Γουέτζελ για την Άλμπα (20π.), δεν έφταναν οι 22 πόντοι του Μαξιμίλιαν στη Χαϊδελβέργη.

Υπενθυμίζεται πώς ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε σήμερα, λόγω προβλήματος στο γήπεδο του Λαυρίου, ενώ το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (21:00), λόγω συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x