Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Κάντιν Κάρικτον, από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 30χρονος Αμερικανός αγωνίστηκε με την ομάδα από τα Ιεροσόλυμα, για τέσσερα χρόνια, εξαργυρώνοντας την καλή περσινή του σεζόν κατά την οποία σημείωσε 14,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ σε 17 αγώνες στο EuroCup.
Η απόκτηση του Κάρικτον έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Αμίρ Κόφι, ενώ παράλληλα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει προχωρήσει ήδη σε επέκταση συνεργασίας με τους Αντόνιο Μπλέικνι, Ελάιτζα Μπράιαντ και Νταν Οτούρου, δείχνοντας πως και την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο.
???? ????? ??
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) July 13, 2026
?? ??????: https://t.co/S7Ndr6RDqe pic.twitter.com/09S9csxMMj
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






