Ευρώπη

Έβγαλε... σκούπα και έφυγε για τους τελικούς του πρωταθλήματος η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Με πολυφωνία στην επίθεση και τον Ταμίρ Μπλατ σε εξαιρετική ημέρα, η Μακάμπι επικράτησε με 85-73 της Χάποελ Χολόν, έκανε το 2-0 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς του ισραηλινού πρωταθλήματος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θέση στους τελικούς του ισραηλινού πρωταθλήματος έκλεισε το απόγευμα της Παρασκευής (30/05) η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Με πολυφωνία στην επίθεση, η ομάδα του Όντεντ Κάτας πέρασε από την έδρα της Χάποελ Χολόν με σκορ 85-73, έκανε το 2-0 στη σειρά και πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ (1-1 σειρά).

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ταμίρ Μπλατ με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Χοαρντ (18π.) και Κλαρκ (14π., 3ρ.).



Τα δεκάλεπτα: 20-17, 37-44, 59-64, 73-85.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x