Ευρώπη

Ίδρωσε αλλά νίκησε πριν κοντραριστεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη «διαβολοβδομάδα» η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Χάποελ Χολόν, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 88-83, πριν αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Χάποελ Χολόν, αλλά δραπέτευσε με δύσκολη νίκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίγες μέρες πριν τεθεί αντιμέτωπη με Ολυμπιακό (20/1, 19:15 στο ΣΕΦ) και Παναθηναϊκό (22/1, 21:05 στο Τελ Αβίβ) στην επερχόμενη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας, η ομάδα του Κάτας δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά τελικά βρήκε τις λύσεις και πήρε τη νίκη με 88-83, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος του Ισραήλ, με ρεκόρ 13-1.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, οι οποίοι είδαν την αντίπαλό τους να πλησιάζει στο 82-84 στην «τελική ευθεία» του ματς, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη, ήταν ο Κλαρκ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ξεχώρισε και ο Χορντ, με double-double 13 πόντων και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 38-44, 65-66, 83-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x