Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης με την Ντιζόν για την 4η αγωνιστική του Champions League αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λυόν και θα ταξιδέψει οδικώς για τη Ντιζόν, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την αήττητη στο Champiοns League τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης (5/11, 21:30).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος έκανε νικηφόρο ντεμπούτο το Σάββατο απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, δήλωσε τα εξής για τη δυσκολία της αναμέτρησης:

«Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Ντιζόν είναι η μόνη αήττητη στον όμιλο μας, έχει εξαιρετικό μομέντουμ και το επιβεβαιώνουν οι 6 συνεχόμενες νίκες που έχει σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά για μας θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλουμε να το προσεγγίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτό τον αγώνα».

Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι Θεσσαλονικείς απέναντι στη γαλλική ομάδα, είπε: «Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση για όλα τα παιδιά, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε και ότι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να έχουμε την ίδια συγκέντρωση και υπομονή που είχαμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου, σωστές τοποθετήσεις και αποφάσεις και να μην χαλάσει το μυαλό μας αν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι. Η Ντιζόν βασίζεται πολύ στην περιφέρεια. Έχει αθλητικούς ψηλούς, παίκτες που βγάζουν ενέργεια, αλλά η κινητήριος δύναμή τους είναι στην περιφέρεια, στους δημιουργικούς γκαρντ Χόλστον και Τζουλιέν και στον... εκτελεστή Σουλεϊμόν».

Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο 46ος απέναντι σε ομάδα από την Γαλλία για τον ΠΑΟΚ, μετρώντας στα 45 παιχνίδια που προηγήθηκαν 26 νίκες και 19 ήττες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x