Ευρώπη

Χεζόνια: «Άσκοπο να συζητάμε από τώρα το μέλλον μου - Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στη Euroleague ή το NBA»

Ο Μάριο Χεζόνια κλήθηκε γι' ακόμη μια φορά να απαντήσει σε ερωτήσεις για το μέλλον του, χωρίς να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Παρόλο που η σεζόν βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, η μεταγραφολογία για το επόμενο καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Μάριο Χεζόνια να είναι ένα από τα ονόματα που πρωτοστατούν, καθώς το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται.

Όπως είναι λογικό, διάφορα σενάρια ακούγονται σχετικά με τον Κροάτη, μερικά από τα οποία τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό AKTOR και άλλα που μιλούν για την επιστροφή του στο NBA.

Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας σε κροατικό Μέσο, δεν έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το μέλλον του σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι άσκοπη και αχρείαστη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στην EuroLeague και το NBA. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, που θα βρίσκομαι. Είναι άσκοπο να το συζητάμε τώρα.

Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην EuroLeague ή στο NBA. Συνήθως ήξερα την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα μου και πώς θα εξελισσόταν μια ιστορία για μένα, αλλά τώρα δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με νοιάζει καν ποιος λέει τι, τι συμβαίνει. Είναι απλά κάπου γύρω μου. Μπαίνει από το ένα αυτί, βγαίνει από το άλλο. Προσπαθώ να ελέγξω στο μέγιστο τις σκέψεις μου, τις αποφάσεις μου για το πού θέλω (να πάω), τι θέλω (να κάνω) και πόσο το θέλω.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος της σεζόν μας, στα τρόπαια τα οποία κυνηγάμε. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου, ούτε θα άφηνα τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Στο τέλος της ημέρας, αυτές είναι καλές ανησυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x