Ευρώπη

Χουγκάζ στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτά πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να επικρατήσει της Νίμπουρκ»

Μόνο αν η ΑΕΚ καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό του ματς και χτυπήσει τα αδύνατα σημεία της Νίμπουρκ θα έχει ελπίδες πρόκρισης σύμφωνα με τον Κρις Χουγκάζ.

Ένα μικρό… θαύμα αναζητά απόψε στην Τσεχία η ΑΕΚ (19:30), η οποία ψάχνει νίκη με +11 κόντρα στη Νίμπουργκ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Για την αναμέτρηση αυτή μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Σταύρου Χονδροθύμιου ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της τσεχικής USK Praha και γνωρίζει την αποψινή αντίπαλο της ΑΕΚ από πρώτο… χέρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Έλληνα τεχνικό για να έχει η Ένωση ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης πρέπει να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να καταφέρει να περιορίσει τη Νίμπουρκ ώστε να την περιορίσει δημιουργικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πιο σημαντικό θέμα για εμένα είναι αυτό του ρυθμού. Πρέπει δηλαδή η ΑΕΚ να πιέσει σε όλο το γήπεδο τη Νίμπουρκ και να μην της περιορίσει τη δημιουργία. Παράλληλα πρέπει να παίξει δυνατά και να επιδιώξει τη σωματική επαφή. Η Νίμπουρκ είναι ομάδα που τρέχει, για αυτό και η ΑΕΚ πρέπει να χτυπήσει σε όλα τα αδύνατα σημεία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα για τη δυναμική που έχει η Νίμπουρκ στο τσεχικό πρωτάθλημα τόνισε: «θυμίζει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό της Τσεχίας. Δηλαδή η απόστασή της από τις υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ μεγαλύτερη, κάτι που ισχύει και για τους δύο αιώνιους στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x