Ευρώπη

Χρωστάει στον Κουίνσι Μίλερ ο Ερυθρός Αστέρας (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας προστέθηκε στις ευρωπαϊκές ομάδες που χρωστούν σε παίκτες, καθώς ο Κουίνσι Μίλερ γνωστοποίησε μέσω Twitter πως οι Σέρβοι του οφείλουν 65.000 δολάρια από πέρυσι.

Σε… μεγαλοφείλετες παικτών έχουν εξελιχθεί οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι! Μετά τις Μπασκόνια και Γαλατασαράι (που χρωστούσαν σε Ντάριους Άνταμς και Λάσμε-ΜακΚόλουμ αντίστοιχα σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους), ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει ξεχρεώσει τον Κουίνσι Μίλερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Αφορμή γι’ αυτή την αποκάλυψη του Αμερικανού φόργουορντ στάθηκε το «τιτίβισμα» του Ντέιβιντ Πικ για τον Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, «χαρίζοντας» τα 200.000 δολάρια που του χρωστούσε.

Έτσι, ο νέος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε γνωστό πως ο Ερυθρός Αστέρας του οφείλει 65.000 δολάρια από την περσινή σεζόν, λέγοντας στη συνέχεια πως δεν τον κάνει έξαλλο το ύψος του ποσού, αλλά αυτό είναι θέμα αρχής.

«Εμένα μου οφείλουν 65.000 δολάρια και αυτό είναι άρρωστο», έγραψε αρχικά ο Κουίνσι Μίλερ και πρόσθεσε: «Εάν μου χρωστούν ένα σεντ, θα παλέψω για το ένα σεντ. Το θέμα είναι το ύψος του ποσού, αλλά αυτό είναι θέμα αρχής».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x