Ευρώπη

Χωρίς Γιόκιτς η Εθνική Σερβίας στα «παράθυρα» της FIBA

Την απροθυμία του να ενισχύσει την Εθνική Σερβίας στις υποχρεώσεις της στα καλοκαιρινά «παράθυρα» της FIBA εξέφρασε ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς.

Με μια ηχηρή απουσία θα εμφανιστεί η Σερβία στα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Γεωργία (29/6) και Γερμανία (2/7), αφού ο σέντερ Νίκολα Γιόκιτς θα μείνει εκτός κλήσεων. Ο 23χρονος έχει στο μυαλό του τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους Νάγκετς και ενημέρωσε ήδη τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Μίλησα με τον Σάλε (σ.σ. Σάσα Τζόρτζεβιτς) και συμφωνήσαμε να μην με υπολογίζει. Γνωρίζει για την κατάσταση με το συμβόλαιό μου και ως εκ τούτου δεν με έχει στα πλάνα του. Μέχρι τις 7 Ιουλίου και την υπογραφή του νέου συμβολαίου μου δεν μπορώ να πω τίποτα», τόνισε ο Γιόκιτς, ο οποίος βρέθηκε στον αγώνα Μέγκα-Παρτιζάν για τα playoffs του σερβικού πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Σερβίας έχει προκριθεί στην επόμενη φάση έχοντας ρεκόρ 3-1 στον 7ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x