Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τη Ζάλγκιρις!
Λίγες ημέρες μετά τις διαδοχικές ήττες από Ολυμπιακό και Παρί στην Ευρωλίγκα, η ομάδα του Κάουνας επέστρεψε στα ροζ φύλλα αγώνα, επικρατώντας άνετα εντός έδρας με σκορ 97-68 της Λιετκαμπέλις για την τέταρτη αγωνιστική του λιθουανικού πρωταθλήματος.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του κόουτς Μασιούλις κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ και έφτασε δια... περιπάτου στην τέταρτη διαδοχική νίκη της στην LKL, χάρη στα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας της, τόσο στο δίποντο, όσο και στο τρίποντο.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Κάρσεν Έντουαρντς να προσθέτει 11 πόντους και 6 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις με 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 20-21, 49-40, 72-52, 97-68.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






