Ευρώπη

Γλύτωσε το έμφραγμα... η Ζάλγκιρις στον πρώτο αγώνα των play-offs της Λιθουανίας

Η Ζάλγκιρις κρατούσε στα χέρια της στην αναμέτρηση με την Νεπτούνας για τον πρώτο αγώνα των play-offs της Λιθουανίας, αλλά στο τέλος κόντεψε να... «αυτοκτονήσει» παρότι νίκησε με 92-88.

Σε μία αναμέτρηση που πριν την έναρξη της τελευταίας περιόδου όλα φαινόταν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, η Νεπτούνας εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα της Ζάλγκιρις που στο τέλος να παλεύει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Απειλήθηκε, είδε την παράταση ως πιθανό σενάριο, αλλά κέρδισε με 92-88.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με πολυτιμότερο παίκτη τον Κάρολις Λουκουσιούνας με 23 πόντους και 4 ριμπάουντ και με άξιο συμπαραστάτη τον Τάιλερ Κάβανο που σημείωσε 14 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ. Επί της ουσίας έλεγχαν τον ρυθμό και μέχρι την τρίτη περίοδο, όπου πήραν μεγάλες διαφορές.

Βέβαια, στην έσχατη περίοδο η Νεπτούνας με μπροστάρη τον Ντεϊβίντας Γκαίλους που κατέγραψε 23 πόντους, βοήθησε την ομάδα του να κόψει σταδιακά την απόσταση και έπειτα να φτάσει σε απόσταση αναπνοής. Τελικώς, το 92-88 αποτελεί φιλοφρόνηση για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Ζάλγκιρις ένιωσε στο πετσί της το άγχος της απώλειας της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 48-40, 76-54, 92-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x