Ευρώπη

Γουόκερ και Φρανσίσκο τα «έσπασαν», αλλά η Ζάλγκιρις πήρε το ντέρμπι κορυφής!

Παρόλο που οι Λόνι Γουόκερ και Σιλβέν Φρανσίσκο είχαν μαζί 0/13 τρίποντα, η Ζάλγκιρις βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει 78-67 της Ρίτας και να μείνει μόνη στην κορυφή του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Μπορεί ακόμη και όταν οι κορυφαίοι παίκτες της δεν αποδίδουν η Ζάλγκιρις! Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι επικράτησε 78-67 της Ρίτας και έμεινε μόνη πρώτη στο λιθουανικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 9-2, παίρνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.

Και όλα αυτά, με τον Λόνι Γουόκερ να βάζει μόλις 3 πόντους με 0/6 εντός πεδιάς, και τον Σιλβέν Φρανσίσκο να έχει 0/9 τρίποντα! Οι δυο τους είχαν 0/13 τρίποντα μαζί, όμως τελικά η Ζάλγκιρις δεν τους χρειάστηκε και κατάφερε να φτάσει στο ροζ φύλλο.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ζάλγκιρις έχοντας 16 πόντους με 1/2 δίποντα και 4/4 τρίποντα, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άλεν Σμάιλαγκιτς με 15 πόντους (3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/4 βολές) και 11 ριμπάουντ.

Στην Ευρωλίγκα, η Ζάλγκιρις θα παίξει στη 15η αγωνιστική με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (12/12).

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 39-33, 57-49, 78-67.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x