Ευρώπη

Άνετη νίκη για Ζάλγκιρις χωρίς Βαλαντσίουνας, λίγες ημέρες πριν τον Ολυμπιακό

Η Ζάλγκιρις είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Σιαουλιάι για το πρωτάθλημα Λιθουανίας, δύο ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το νικηφόρο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα Λιθουανίας συνέχισε το απόγευμα της Κυριακής (27/09) η Ζάλγκιρις, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 101-82 της Σιαουλιάι για την τρίτη αγωνιστική της LKL.

Δύο 24ωρα πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Κάουνας για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η ομάδα του Τόμας Μασιούλις χρειάστηκε να παίξει «σοβαρά» μόνο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου «έχτισε» τις μεγάλες διαφορές και έφτασε... ξεκούραστα στο ροζ φύλλο αγώνα, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και το +28!

Κορυφαίος για τους νικητές, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Βαλαντσιούνας για λόγους ξεκούρασης, ήταν ο Έντουαρντς με 19 πόντους. Από κοντά ακολούθησαν οι Μπλάζεβιτς και Σιρβίντις με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι των Λιθουανών με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη 29 του μήνα στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 48-37, 80-56, 101-82.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x