Το «σκούπισμα» δεν έγινε πραγματικότητα για την ΤΣΣΚΑ στους τελικούς της VTB League. Η Λοκομοτίβ κέρδισε την ομάδα της Μόσχας στο Κουμπάν με 69-58 και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών.
Ο Νικ Καλάθης έκανε το καλύτερο παιχνίδι του απέναντι στους πρωταθλητές Ρωσίας. Σε 36:43 είχε 15 πόντους (2/4 βολές, 5/10 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 8 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Πρώτος σκόρερ των νικητών, που φιλοξενούν και το επόμενο ματς την Παρασκευή, ήταν ο Ντέρικ Μπράουν με 19 πόντους, αλλά και 8 ριμπάουντ.
Ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ με 16 πόντους διασώθηκε από την ΤΣΣΚΑ, που έπαιξε χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς έπαιξε μόλις για 2:34 χωρίς να σκοράρει.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






