Ευρώπη

Κρούση σε Ντελαβεντόβα από τη Ζενίτ!

Πρόταση στον Μάθιου Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς φέρεται να έχει κάνει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας!

Την πρόθεση να φέρει στην Ευρώπη έναν πρωταθλητή ΝΒΑ έχει η Ζενίτ!

Όπως αποκάλυψε η «Sport Express», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης φέρεται να έχει κάνει κρούση στον Μάθιου Ντελαβεντόβα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αυστραλός γκαρντ των Καβαλίερς παρουσιάζεται θετικός να αφήσει το ΝΒΑ και να μετακομίσει στην ήπειρό μας, εφόσον του γίνει πρόταση για συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.

Ο 30χρονος γκαρντ αγωνίζεται από το 2013 στον «μαγικό κόσμο», έχοντας φορέσει τη φανέλα των Καβς και των Μπακς. Αποκορύφωμα φυσικά στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016 με την ομάδα του Κλίβελαντ, ως συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στο πρόσωπο του βετεράνου γκαρντ, οι άνθρωποι της Ζενίτ εκτιμούν πως είναι η καλύτερη δυνατή για την αντικατάσταση του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό το καλοκαίρι έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, ενώ κυκλοφορούν οι φήμες ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από ‘κει και πέρα, η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τον Αυστραλό, καθώς λόγω των τραυματισμών μέτρησε μόλις 13 ματς με τους Καβαλίερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x