Ευρώπη

Ζίμπαρτς: «Παίξαμε διαφορετική άμυνα σε κάθε ημίχρονο»

Στην άμυνα των παικτριών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μάρτιν Ζίμπαρτς μετά την ήττα των «ερυθρολεύκων» από τη Βίρτους Μπολόνια για την Ευρωλίγκα μπάσκετ γυναικών.

Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς τόνισε πως οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν έβγαλαν ενέργεια κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια και διαπίστωσε έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στην άμυνα, δείξαμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόταν. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος, είχαμε καλή διαφορά στο πρώτο, δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Δυστυχώς, παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα. Δεν είχαμε διάρκεια, ήμασταν ανταγωνιστικές στα πρώτα λεπτά και στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά πέσαμε. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, μας αποσυντόνισε και η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Δεν είναι δικαιολογία, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι, να ελέγχουμε τα ριμπάουντ, κάτι που σήμερα δεν κάναμε, δίνοντάς τους δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες να σκοράρουν. Από κει και πέρα, παλέψαμε για ακόμα ένα ματς και τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στα Γιάννενα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x