Euroleague

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ με τα έξτρα τεστ που ζήτησε η ΤΣΣΚΑ!

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με το αίτημα της ΤΣΣΚΑ για έξτρα τεστ κορωνοϊού, κατά την άφιξη στη Μόσχα, εμφανίστηκε η Φενέρμπαχτσε!

Ένα μεγάλο και σοβαρό «θέμα» προέκυψε παραμονές της έναρξης της σειράς των playoffs ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε, στη Μόσχα (21/4).

Η «ομάδα του στρατού» ζήτησε από τους Τούρκους να υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας, ειδάλλως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα στο πέμπτο ματς της σειράς, εάν χρειαστεί!

Με αφορμή αυτό, η Φενέρ εξέδωσε ανακοίνωση, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της από το σχετικό αίτημα της ΤΣΣΚΑ και τονίζοντας πως κάτι παρόμοιο δεν έχει ζητηθεί από κάποια άλλη ομάδα φέτος!

Μάλιστα, επικαλέστηκε και την εθνική ομάδα χάντμπολ της χώρας, η οποία ταξίδεψε στη Ρωσία και δεν της ζητήθηκε κάτι παρόμοιο. Παράλληλα, ενημέρωσε πως μετά το τέλος της προπόνησης στην Κωνσταντινούπολη σύσσωμη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ, τα οποία και στάλθηκαν στην Ευρωλίγκα. Πλέον, όλοι περιμένουν για την στάση της διοργανώτριας αρχής, καθώς έχει ενημερωθεί αναφορικά με το συμβάν.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση η τουρκική ομάδα έκανε λόγο για… εμπαιγμό από την πλευρά των ρωσικών Αρχών αναφορικά με την άδεια πτήσης. Βάσει προγράμματος, η αποστολή της Φενέρ θα αναχωρούσε από το γήπεδο στις 15:15 για το αεροδρόμιο, καθώς η πτήση της με προορισμό τη Μόσχα ήταν προγραμματισμένη για τις 17:50. Αλλά, το «πράσινο φως» για την απογείωσή τους στάλθηκε στις 19:00!

Θυμίζουμε ότι η Φενέρμπαχτσε ταλανίζεται από μεγάλη έξαρση κορωνοϊού στις τάξεις της, μετρώντας συνολικά οκτώ κρούσματα εκ των οποίων τα πέντε αφορούν παίκτες. Για τον λόγο αυτό, η αποστολή θα ταξιδέψει αποδεκατισμένη στη Μόσχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x