Γενικά

Πάου Γκασόλ: Πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2022

Ρόλο πρεσβευτή για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών θα έχει ο Πάου Γκασόλ.

Πρεσβευτής για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών στην Αυστραλία θα είναι ο σπουδαίος Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός συνεχίζει να εμπλέκεται ενεργά με τα δρώμενα του αντίθετου φύλλου στο κομμάτι που δοξάστηκε όσο λίγοι, καθώς θυμίζουμε έχει ρόλο και στο WNBA όσο και στις μικρότερες ακαδημίες.

Η συνεισφορά του δις πρωταθλητή NBA στο άθλημα λογίζεται ως σπάνια και πλέον, φροντίζει με τον τρόπο να ενισχύσει το γυναικείο μπάσκετ, δίνοντας βάση στις μικρές λεπτομέρειες, θέτοντας πάντα ως παράδειγμα εκείνα που βίωσε στη πλούσια καριέρα του.

«Το να παίζεις με τη χώρα σου στην παγκόσμια σκηνή είναι η μεγαλύτερη υπερηφάνεια. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Μετακινήστε την μπάλα, μοιράστε τη μπάλα, βρείτε τον ανοιχτό συνεργάτη σας, δημιουργήστε μια επιθετική ροή. Είναι ένα αλτρουιστικό παιχνίδι.

Το επίπεδο των ικανοτήτων, της έντασης, της σωματικότητας και του πάθους στο γήπεδο θα είναι εκπληκτικό. Τις βλέπεις; Είναι οι καλύτερες στον κόσμο, κάνουν τα καλύτερα παιχνίδια... Και το γιορτάζουν, όπως έκανα εγώ», ήταν τα λόγια του πρωταθλητή κόσμου το 2006 κόντρα στην Ελλάδα σχετικά με το ρόλο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x