Γενικά

Το μήνυμα της Γκράινερ για την επιστροφή της στις ΗΠΑ

Το πρώτο της μήνυμα μετά την πολύ μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στις ρωσικές φυλακές, έστειλε μέσω μιας ανάρτησής της στα Social Media η Μπρίτνεϊ Γκράινερ.

Με την πολύ μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στις φυλακές της Ρωσίας να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές μέρες, η Μπρίτνεϊ Γκράινερ μίλησε δημόσια μέσω μιας ανάρτησής της στα Social Media.

Η δις πρωταθλήτρια του WNBA κρατούνταν σε ρωσικές φυλακές κατηγορούμενη για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ πριν από λίγες μέρες η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατάφερε να εξασφαλίσει την επιστροφή της, με τον πρώην έμπορο όπλων, Βίκτορ Μπουτ, να επιστρέφει στη Ρωσία.

«Νιώθω τόσο όμορφα που είμαι σπίτι! Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε στροφή. "Έσκαψα" βαθιά για να κρατήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της η Γκράινερ, ενώ συνέχισε ευχαριστώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και όσους βοήθησαν στην επιστροφή της, λέγοντας:

«Πρόεδρε Μπάιντεν, με έφερες σπίτι και ξέρω ότι έχεις δεσμευτεί να φέρεις και τον Πολ Γουίλαν και όλους τους Αμερικανούς σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Ενθαρρύνω επίσης όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να με φέρουν σπίτι να συνεχίσουν τις πλήρης».

Τέλος, τόνισε πως σκοπεύει να επιστρέψει και στο μπάσκετ, αφού ανέφερε πως θα αγωνιστεί με την ομάδα της στη φετινή σεζόν.

«Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για το Phoenix Mercury στο WNBA αυτή τη σεζόν και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορέσω να πω σύντομα «ευχαριστώ» σε όσους από εσάς υποστηρίξατε, γράψατε και δημοσιεύσατε για μένα αυτοπροσώπως. Πάντα αγάπη, BG 42».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x