Μουντομπάσκετ 2014

Γλυνιαδάκης: «Δεν είμαστε φαβορί» (Web TV)

Δεν δέχτηκε το χαρακτηρισμό του φαβορί που απέδωσαν οι Σέρβοι στην Εθνική ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να ξεχαστεί ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Χωρίς άγχος, αλλά με απόλυτη συγκέντρωση θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο ματς της Κυριακής κόντρα στη Σερβία σύμφωνα με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά την σημερινή προπόνηση.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Χρήστος Ρομπόλης

Ο 33χρονος σέντερ τόνισε πως η Ελλάδα δεν είναι το φαβορί του ματς -όπως υποστήριξαν οι Σέρβοι- αλλά και το γρήγορο μπάσκετ που βοηθάει την ομάδα να προχωρήσει.



Αναλυτικά:
Για το ματς με τη Σερβία: «Παίζει πολύ δυνατά, πολύ σκληρό παιχνίδι, ενώ διαθέτει μεγάλα κορμιά. Το δικό μας παιχνίδι έχει τρέξιμο και ταχύτητα. Πρέπει να πετύχουμε εύκολα καλάθια και να αξιοποιήσουμε τους αιφνιδιασμούς. Αυτά θα μας οδηγήσουν στη νίκη».

Για το γρήγορο μπάσκετ της Εθνικής: «Όλες οι ομάδες παίζουν γρήγορο μπάσκετ πλέον. Όποια δεν το κάνει έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα κι αυτό της δημιουργεί αρκετά προβλήματα σε διοργανώσεις σαν αυτή. Το γρήγορο μπάσκετ μας βοηθάει μέχρι στιγμής, μας λύνει τα χέρια αν κολλήσουμε σε κάποιο σημείο και κυνηγάμε να παίζουμε έτσι».

Για το ότι οι Σέρβοι χαρακτήρισαν την Εθνική φαβορί: «Δεν είμαστε φαβορί. Οι Σέρβοι λένε ή κάνουν πράγματα για διάφορους λόγους, εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι».

Για το άγχος που δημιουργεί το αήττητο στη φάση των ομίλων : «Μόνο δημιουργικό άγχος υπάρχει. Πρόκειται για μια ομάδα με νέα παιδιά, με προπονητή που έχει περάσει μια καινούρια φιλοσοφία. Δεν υπάρχει πίεση. Άλλωστε, όλοι παίζουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και είναι συνηθισμένοι από τέτοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x