Ελλάδα

Α1: Φτάνει ο Μότολα

Τη Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Χάνο Μότολα για λογαριασμό του Άρη. Ο Φινλανδός σέντερ θα έρθει στη συμπρωτεύουσα αεροπορικώς, μαζί με την οικογένειά του, το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη Δευτέρα αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Χάνο Μότολα για λογαριασμό του Άρη. Ο Φινλανδός σέντερ θα έρθει στη συμπρωτεύουσα αεροπορικώς, μαζί με την οικογένειά, του το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Έτσι, ο Γκόρντον Χέρμπερτ θα έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα μπορέσει να μοντάρει καλύτερα τους «κιτρινόμαυρους», ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x