Τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αναμετρήσεις στο τουρνουά του Τεράμο σημείωσε ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν την Κυριακή της Μπεσίκτας με 84-81 και έδειξαν ξανά πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς περίμεναν το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης ανάμεσα στη διοργανώτρια και τη Ζαλγκίρις για να μάθουν την τελική κατάταξή τους. Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ θέλουν ήττα της ιταλικής ομάδας για να βγουν πρώτοι. Ερχεται ο Μότολα.
Ο Καναδός τεχνικός είχε ξανά τη δυνατότητα να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και περιμένει να εξάγει ακόμη περισσότερα από τα υπόλοιπα φιλικά που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια.
*Η αποστολή του Άρη αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 44-48, 64-61, 84-81
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 10, Τέρι 7 (1), Σεραπίνας 8 (2), Ράϊτ 9 (1), Καλαϊτζής 8 (2), Ηλιάδης 6, Μάσεϊ 21 (1), Αγαδάκος 5 (1), Τσαλδάρης 10 (2), Τσαϊρέλης, Παντελιάδης
Μπεσίκτας: Σάμπερτ 22, Όζερ 2, Νταλμάο 20, Νίσεβιτς 8, Αϊντίν 2, Τζακς 10, Αποντάκα 13, Γκιουλέρ 3, Γιαγκμούρ 1
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






