Διάκριση για την Ολυμπιάδα Πατρών, αφού την ερχόμενη Δευτέρα οι «πορτοκαλί» θα βραβευτούν από τον ΕΣΑΚΕ, στη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1, για την άψογη συμπεριφορά αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων την περυσινή σεζόν.
Η πατρινή ομάδα δε βρέθηκε ούτε μια φορά ενώπιον του αθλητικού δικαστή της διοργανώτριας αρχής την περασμένη χρονιά και για αυτόν το λόγο θα βραβευτεί από εκπρόσωπο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Το βραβείο για τους «πορτοκαλί» θα παραλάβει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Μπογονικολός.
Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για τη Γερμανία, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο τουρνουά της Μπάμπεργκ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






